Amazon meetup Varna
Какво се случи на първата варненска среща за Амазон.

Ако следиш страницата на StartUp Center в Facebook сигурно ти е направило впечатлени, че от време на време организираме съвместно с други хора и организации събития на различна тематика. Една от интересните теми в последните няколко години е как да продаваме успешно през Ebay и Amazon.

Разбира се успех в този бизнес може да има всеки, стига да знае какви са стъпките и какви успешни стратегии да приложи. С тази и цел и за да съберем заедно хората от Варна и близките градове, които се интересуват от този бизнес организирахме за едно с Михаил Великов една среща за всички желаещи да разберат повече за продажбите в Амазон. Това събитие събра в StartUp Center близо 30 души,от които по-голямата част или продаваха вече в Ebay и искаха да разберат как да започнат да продават в Амазон. Имаше много въпроси към Мишо от сорта на:  Как започна да продаваш? Как избра продукта, който да продаваш? На срещата имаше и други освен него, които продаваха отдавна в тази огромна платформа и също споделиха от своя опит. Самото събитие премина под формата на  дискусии и нетуъркинг. Обсъждаха се въпроси като: Трябва ли да си регистриран по ДДС, за да продаваш в Амазон / тук отворихме кутията на Пандора :) / , какви са новите правила на Амазон за ревютата и др.

Може да видиш какво казва Мишо след събитието и какво е научил той самият.

Разбира се нетуъркинга продължи след това на друго място. И ти можеш да си част от това събитие и общност. Ако искаш да получаваш повече информация за предстоящите събития, които могат да ти бъдат полезни се запиши на формата.

А ако искаш да научиш, как да печелиш пари от Ebay, тогава натисни тук и ще разбереш повече за предстоящото ни събитие-обучение за Ebay.


LET'S KEEP IN TOUCH!

IF YOU'RE LOOKING WHERE TO SIGN-THIS IS THE PLACE

{{inputs_2 = fc['form' + 2 + 'inputs'];''}} {{form_2 = fc['form' + 2];''}}
OK
Thank you! Your msg was sent successful.